• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   +359 56 55 55 88
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0800 11 881
Защо Нефролайф

NephroLife е първият диализен център в България, който въвежда израелското ноу-хау в областта на диализата с консултант в лицето на проф. Дорон Шварц, ръководител на отделението по нефрология и диализа в Ихилов Сурас, е една от най-голямите болници в Израел, намираща се в сърцето на Тел Авив. Професор Шварц е преподавател в университета в Тел Авив и е включен в списъка на „Най-добрите израелски лекари“ от списание „Форбс“.

Проф. Шварц, като главен консултант, и д-р Николай Тодоров – с повече от 40 години опит и включен два пъти в списъка на „Най-добрите лекари в София“, като медицински директор, както и екипът от специалисти, заедно ще допринесат за правилната и цялостна терапия за Вас или Вашите близки.

Диализният център NephroLife е най-новата и модерна клиника в България. За Вас, нашите пациенти, ние предлагаме висококачествено и ново оборудване и консумативи от FRESENIUS Германия за диализно лечение, които ще Ви осигурят качество и надеждност по време на Вашата терапия.

Комфортната среда, грижата на професионалния екип от лекари, медицински сестри и диетолози, работещи със съвременни лекарства и висококачествени медицински изделия, ни дава възможност да предложим на нашите пациенти лечение, съобразено с техните специфични нужди.

Ние вярваме, че добрите лични взаимоотношения между пациента, близките му и медицинския екип, който осъществява в дългосрочен план лечението на болните са от първостепенно значение, особено при продължително лечение като диализата. Индивидуалното отношение към всеки болен е залегнало в стратегията на Nephrolife. По този начин значително подобряваме качеството на процедурите и, най-важното, качеството на живот на нашите пациенти!

BACK