• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   +359 56 55 55 88
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0800 11 881
Нашата клиника

 

Диализният център NephroLife е най-новата и модерна клиника в България. За Вас, нашите пациенти, ние предлагаме висококачествено и ново оборудване и консумативи от FRESENIUS Германия за диализно лечение, които ще Ви осигурят качество и надеждност по време на Вашата терапия.

Комфортната среда, грижата на професионалния екип от лекари, медицински сестри и диетолози, работещи със съвременни лекарства и висококачествени медицински изделия, ни дава възможност да предложим на нашите пациенти лечение, съобразено с техните специфични нужди. Освен приятната и уютна обстановка, можете а се насладите на лека закуска, професионално и компетентно медицинско обслужване, чаша горещо кафе или чай в компанията на любимите Ви телевизионни предавания на персонален за всеки пациент телевизор, за още по-голям комфорт центъра предоставя и слушалки, които да използвате с цел Вашия комфорт и този на останалите пациенти.

По всяко време можете да се консултирате с медицинска сестра или дежурен лекар по въпроси, които Ви засягат.
Нашата клиниката се е погрижила и за Вашето безопасно и комфортно придвижване от дома Ви до диализният център и обратно напълно безплатно.

BACK