• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   +359 56 55 55 88
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0800 11 881
Посланикът на Израел Н.Пр. Йорам Елрон

ПОСЛАНИКЪТ НА ИЗРАЕЛ Н.ПР. ЙОРАМ ЕЛРОН ПОСЕТИ ДИАЛИЗЕН ЦЕНТЪР NEPHROLIFE – НАЙ-ГОЛЯМАТА ИЗРАЕЛСКА ИНВЕСТИЦИЯ В РЕГИОНА НА БУРГАС

На 13 октомври, по време на първото си посещение в Бургас, посланик Елрон се запозна с медицинските практики, прилагани в първия диализен център в България, който въвежда израелското ноу-хау в сферата на диализата. Той беше придружен от Йорданка Ананиева(заместник-кмет на гр.Бургас), д-р Лорис Мануелян („Общински лекар“ на гр.Бургас) и Орлин Мандов (почетен консул на Израел в България). Те бяха приветствани от медицинския екип на клиниката и г-н Ран Фукс – инвеститор и собственик на диализния център.
Г-н Ран Фукс представи на гостите медицинското оборудване и високия медицински стандарт, прилаган при диализно лечение в NephroLife, а също така добави:

„ NephroLife е в България, за да въведе израелското нау-хау в областта на диализата, високотехнологичните практики, прилагани в Израел и висококачественото оборудване и консумативи на глобалната компания  Fresenius – Германия, специализирана в животоспасяващи лекарства и технологии за инфузия, преливане и клинично хранене. Водеща новина от клиниката е, че от края на м.октомври в центъра ще се извършва и хемодиафилтрацията, а процедурите ще се осъществяват с  нови апарати Fresenius 5008S. Въвеждайки хемодиафилтрация като част от медицинските практики, прилагани в нашия център, ние ще обхванем всички възможни аспекти на диализното лечение. Предлагаме на нашите пациенти и възможността за консултации със световно признати специалисти, в лицето на проф.Талия Вайнщайн с богат опит в областта на Нефрологията и диализното лечение. Диализният център поддържа висок стандарт и винаги е в крак с най-новите тенденции и практики в сферата на диализата“.

„Най-голямата израелска инвестиция в Бургас е в областта на медицината. Инвеститорите изградиха диализния център със съдействието на Община Бургас и аз се надявам да увеличим обема на израелските инвестиции в региона във всички области, но най-вече в медицината, което е и целта на посещението ми тук”, заяви посланикът Н.Пр. Йорам Елрон.

 

 

BACK