• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   +359 56 55 55 88
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0800 11 881
Хемодиафилтрация

За пациентите с нужда от хемодиафилтрация, клиниката разполага с чисто нови апарати Fresenius 5008S още от края на месец октомври 2020 година. Както и до сега  диализния център предоставя на пациенти си ново и висококачествено оборудване и консумативи за диализно лечение с марка FRESENIUS Germany, с доказана надеждност и ефективност. Инвестицията е продиктувана от стремежа ни да предоставяме най-качествено диализно лечение и безупречна медицинска грижа.

С въвеждането на хемодиафилтрацията като част от медицинските практики, предлагани в клиниката, се обхващат всички възможни аспекти на диализното лечение според нуждите на пациентите. Прилагането на този метод обаче, е строго индивидуално към всеки един от тях и се назначава след преценка на нефролог.

Стремежът към подобряване качеството на живот на пациентите на хемодиализа води до развитието на методите за извънбъбречно очистване на кръвта.

Въпреки това прилагането на хемодиафилтрацията е строго индивидуално към всеки пациент и се предписва и назначава след преценка на лекар-нефролог.

BACK