• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   +359 56 55 55 88
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0800 11 881
ПЪТУВАНЕ И ДИАЛИЗА - МИСИЯ ВЪЗМОЖНА

ДИАЛИЗА И ПЪТУВАНЕ – МИСИЯ ВЪЗМОЖНА

За повечето пациенти с хронично бъбречно заболяване (ХБН) възможността да пътуват е важна част от поддържането на независимост и нормалния ритъм на живот. Ваканцията и енергията, която тя внася в ежедневието са достатъчен стимул за планиране и координиране на вашето пътуване в диализен център близо до мястото, където ще отседнете. Стига здравословно ви състояние да го позволява, имате свободата да избирате от стотици дестинации, които ще отговорят на вашите критерии. Всички ваканционни пътувания изискват планиране, особено ако те включват дълъг престой.

Диализен център НефроЛайф предлага надеждно и висококачествено диализно лечение, фокусирано върху грижите и подобряване качеството на живот на пациентите в бургаски регион. Освен за всички тях, центърът предлага ваканционна диализа на всички пациенти от вътрешността на страната и чужбина, които са решили да посетят нашето черноморие.

Финансирането в клиниката се извършва чрез НЗОК, с която има сключен договор. Поради тази причина не се изисква допълнително заплащане от пациентите за тяхното лечение, нито за някоя от придружаващите услуги, свързани с комфорт или медикаменти.

На всички наши пациенти ние предлагаме ново и висококачествено оборудване и консумативи за диализно лечение с марка FRESENIUS Germany 4008 S и 5008 S, за да предоставим най-добрата медицинска грижа, доказана надеждност и оперативна ефективност.

В допълнение към приятната и уютна среда, тук можете да се насладите на лека закуска и освежаващи напитки, професионални и компетентни медицински грижи, чаша горещо кафе или чай, а междувременно да се забавлявате с любимите си телевизионни предавания на персонален телевизор за лична употреба на всеки пациент. За да бъде още по-удобно, центърът предлага слушалки, които можете да използвате по време на престоя си, като целите най-добрия си комфорт и тези на останалите пациенти. По всяко време може да се консултирате с дежурен лекар или медицинска сестра относно всичко, което ви засяга.

 

За координиране на вашата почивка не се колебайте да се свържете с нас.

 

BACK