• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   +359 56 55 55 88
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0800 11 881
ДИАЛИЗЕН ЦЕНТЪР НЕФРОЛАЙФ С КАМПАНИЯ ЗА БЕЗПЛАТНИ НЕФРОЛОГИЧНИ ПРЕГЛЕДИ

ДИАЛИЗЕН ЦЕНТЪР НЕФРОЛАЙФ С КАМПАНИЯ ЗА БЕЗПЛАТНИ НЕФРОЛОГИЧНИ ПРЕГЛЕДИ

ДИАЛИЗЕН ЦЕНТЪР НЕФРОЛАЙФ С КАМПАНИЯ ЗА БЕЗПЛАТНИ НЕФРОЛОГИЧНИ ПРЕГЛЕДИ

По повод Световния бъбречен ден, който тази година ще отбележим на 9-ти март, Диализен център НефроЛайф организира кампания с напълно безплатни прегледи на пациенти в пред диализно състояние, хронични бъбречни заболявания и бъбречна недостатъчност, които ще се извършат от водещи гостуващи специалисти.

Прегледите ще се състоят на 09 и 10 март /четвъртък и петък/ в Диализен център НефроЛайф – ул. Транспортна(зад МОЛ Плаза) след предварително записан час на телефон 056 55 55 88 и 0878 925 945.

Кампанията ще се осъществи от д-р С. Стамова – специалист-нефролог, в колаборация с проф. Талия Вайнщайн – световноизвестно име в областта на Нефрологията и диализното лечение в Израел и д-р Н. Тодоров – медицински управител на центъра, завеждащ едно от най-големите диализни отделения в страната. Дългогодишния професионален опит на тези специалисти предоставя изключителна възможност за прецизна диагностика и комплексна медицинска грижа.

Световният бъбречен ден е глобална здравна инициатива, посветена на профилактиката и лечението на бъбречните заболявания. Статистики показват, че приблизително всеки десети жител на планетата има хронично бъбречно заболяване, като в световен мащаб се очаква в близките години това да стане петата по честота причина, водеща до по-ниска продължителност на живота. В България хората с различна степен на бъбречна увреда надвишават 700 хил., като това представлява около 10-12 % от населението на страната.

В годините на своето съществуване, Диализен Център НефроЛайф се е доказал пред пациентите в страната и чужбина като първокласен и надежден избор за хемодиализно лечение. Клиниката стои зад редица социално ангажирани кампании насочени към хора с хронични бъбречни заболявания. Освен, че центърът е оборудван с висок клас апаратура, най-важното, което пациентите срещат тук е екип от лекари и медицински сестри с лично, приветливо отношение и индивидуален подход – обхващайки целия път на проследяване – от профилактиката като първична и важна стъпка до самото диализно лечение.

BACK