• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   +359 56 55 55 88
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0800 11 881
АПАРАТИ FRESENIUS 5008 S

НОВИ АПАРАТИ FRESENIUS 5008 S В ДЦ НЕФРОЛАЙФ

ДЦ НефроЛайф с гордост представя новата си инвестиция в диализната грижа – чисто нови апарати FRESENIUS 5008 S. С тях центърът изпълнява златния световен стандарт за изпълнение на хемодиафилтрация с пред и след- дилуция. Този метод позволява по-добро очистване  на средните молекули , които са отговорни за тежка съдова и костна увреда, инвалидизиране и ранна смъртност при пациентите на хемодиализа.

Самите апарати са оборудвани с най-висок клас екстри, което ги прави чувствителни към най-малката промяна в състоянието на пациента.

Тази поредна инвестиция, поредната от много предстоящи, е продиктувана от стремежа на лечебното заведение да предоставя най-качествено диализно лечение и безупречна медицинска грижа.

Д-р Боряна Иванова споделя:

Държим да отбележим, че нашият център е единственият от Бургас и региона, който ползва най-висок клас медикаменти, предлагани на българския пазар ( синтетичен бета еритропоетин, интравенозни железни препарати, калцимиметици и синтетични витамин Д аналози). По този начин успяваме да предложим перфектна симбиоза между лекарствено и апаратно лечение.

BACK