• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   +359 56 55 55 88
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0800 11 881

ВАШЕТО ДИАЛИЗНО ЛЕЧЕНИЕ

С радост искаме да ви съобщим, че на нашето семейсвто в клиника Нефролайф се довериха още няколко пациента през последните седмици.

Напомняме ви, че не правим компромис с качеството на диализата и разполагаме само с чисто нова немска техника и консумативи – диализни апарати Fresenius 4008S.

Диализно болните пациенти са една от най-уязвимите групи и за тях е важно да избягват места с голямо струпване на хора, които са потенциално опасни за заразяване с COVID 19.

Ние сме надежният партньор за вашето диализно лечение по време на тази глобална здравна криза.

С разкриването на допълнителни нови смени избягваме струпвания на потоци от хора, намалявайки вероятността и риска от зараза с COVID 19, която при хронично болни пациенти би била фатална. В случай на инфектирани пациенти, те ще бъдат диализирани в отделна зала и смяна от индивидуален медицински екип.

С реорганизацията на работния процес и стриктното спазване на всички правила за превенция доказваме, че вашето здраве е приоритет за нас.

Благодарни сме на всички, които ни се доверяват, въпреки тежката ситуация. За нас най-голямата награда е да оправдаваме всекидневно вашето доверие. Бихме желали да напомним на всички, които се притесняват или колебаят да се свържат с нас, да го направят без притеснение – ние сме насреща и с радост ще ви съдействаме.

Бъдете здрави !

 

МЕРКИ ЗА ПРЕВЕНЦИЯ

 

BACK