• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   +359 56 55 55 88
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0800 11 881

Д-Р НИКОЛАЙ ТОДОРОВ – РЕГУЛЯРНИ КОНСУЛТАЦИИ

Уважаеми пациенти,

Бихме желали да ви информираме, че Др. Николай Тодоров (Медицински Управител и Главен Нефролог в медицински център NephroLife), ще има регулярни консултации два пъти месечно тук на място в нашата клиника в град Бургас. Той ще посвети два дни всяка втора седмица на всички вас, които биха желали да се срещнат с него.

Желаещите за консултация с д-р Тодоров е нужно да се обадят на тел. +35956555599 или +359 879 084 777 , където ще получат информация за точните дати за посещенията и начина на провеждане на консултациите.

Ние от клиника NephroLife сме били винаги социално ангажирани и за нас е важно да дадем възможност на повече хора от Бургас и региона да осъществят нужната им консултация с висококвалифициран специалист нефролог, какъвто е д-р Тодоров.

Д-р Николай Тодоров, завършва Висше медицинско образование през 1977 г. в гр. София. Той е водещ специалист в страната в областта на катетеризациите за хемодиализа –временни и постоянни тунелизирани  катетри (над 800). Има множество публикации в областта на съдовия достъп при болни на хемодиализа и доклади на научни конференции. Член е на Български Лекарски Съюз, Научно дружество по нефрология, European Renal Association-European Dialysis and Transplantation Association (ERA-EDTA) и Vascular Access Society (VAS).

Д-Р НИКОЛАЙ ТОДОРОВ - РЕГУЛЯРНИ КОНСУЛТАЦИИ

BACK