• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   +359 56 55 55 88
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0800 11 881
Специалист терапевт посети пациентите на Нефролайф

СПЕЦИАЛИСТ ТЕРАПЕВТ ПОСЕТИ ПАЦИЕНТИТЕ НА НЕФРОЛАЙФ

На 10 и 11 юли (петък и събота) пациентите на НефроЛайф имаха възможност да се срещнат и поговорят с когнитивно – поведенчески консултант и терапевт Мария Джонова, с дългогодишен опит с пациенти на диализа.

Тя беше на разположение на всички желаещи, които споделиха своите мисли, чувства и специфични емоции породени от процеса на справяне с боледуването. Пациентите имаха възможност да говорят за всичко, което преживяват и то да бъде чуто, за своите негативни преживявания, разочарования и стреса, така характерен в днешно време.

Срещата беше изключително полезна и ползотворна и с положителен характер за всички, които взеха участие.

Клиника НефроЛайф винаги се е стремяла да бъде в максимална полза за своите пациенти, не само в здравословен, но и в емоционален план.  Винаги доказваме своята подкрепа и социална отговорност към обществото и хората от Бургас и региона. В тази връзка ще насочим нашата положителна енергия в организиране на социални дейности и програми подходящи за хора на диализно лечение. Всички, които имат нужда от съвет или просто да поговорят с някой ще бъдат добре дошли за среща с професионален терапевт.

Благодарим ти Мария за вярата и надеждата, която внесе!

BACK