• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   +359 56 55 55 88
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0800 11 881
НОВИ МАШИНИ ЗА ХЕМОДИАФИЛТРАЦИЯ ЩЕ БЪДАТ ДОСТАВЕНИ В ДИАЛИЗЕН ЦЕНТЪР „НЕФРОЛАЙФ“ДО ДНИ

НОВИ МАШИНИ ЗА ХЕМОДИАФИЛТРАЦИЯ ЩЕ БЪДАТ ДОСТАВЕНИ В ДИАЛИЗЕН ЦЕНТЪР „НЕФРОЛАЙФ“ДО ДНИ

ДЦ НефроЛайф, винаги се стреми да предоставя качествено диализно лечение и безупречна медицинска грижа.

Въвеждаме хемодиафилтрацията като част от медицинските практики, предлагани в клиника, като по този начин ще обхванем всички възможни аспекти на диализното лечение според нуждите на пациента.

За пациентите с нужда от хемодиафилтрация, клиниката ще разполага с чисто нови апарати Fresenius 5008S още от края на месец октомври. Както и до сега  диализния център предоставя на пациенти си ново и висококачествено оборудване и консумативи за диализно лечение с марка FRESENIUS Germany, с доказана надеждност и ефективност.

Стремежът към подобряване качеството на живот на пациентите на хемодиализа води до развитието на методите за извънбъбречно очистване на кръвта.

Въпреки това прилагането на хемодиафилтрацията е строго индивидуално към всеки пациент и се предписва и назначава след преценка на лекар-нефролог.

Специализираният екип от лекари, медицински сестри и световно признати консултанти на клиниката са с богат опит в диализното лечение и работят заедно, за да предоставят най-добрата грижа за пациента в съответствие с всички международни стандарти и медицински практики.
Всички пациенти и техните семейства са повече от добре дошли при интерес да посетят и разгледат ДЦ НефроЛайф.

За повече информация, консултации и започване на лечение, може да намерите Диализен Център Нефролайф (зад МОЛ Плаза) или да се обадите на 056555588 ; 0879084777

 

BACK