• Български
 • English
 • Deutsch
 • Русский
   +359 56 55 55 88
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0800 11 881

КАМПАНИЯ “КОЛЕДА Е НАДЕЖДА”

Изцяло в духа на коледните празници, нашата кампания внесе радост, емоция и позитивизъм в ежедневието на нашите пациенти. Това беше един от тези моменти, в които доказахме, че сме едно семейство. Семейство, което е заедно и около коледната трапеза.

Затваряме тази година като годината на предизвикателствата. Благодарни, че сме заедно, че споделяме трудни и радостни моменти, като си пожелаваме най-вече здраве и още много споделени незабравими мигове!

https://www.flagman.bg/article/230998

Изненадващ коледен подарък трогна пациентите на диализен център „НефроЛайф“ в Бургас

През 2020 година неканена гостенка влезе в живота на всички – пандемията от Ковид -19. Тя промени нашето ежедневие, навиците ни, нахлу в домовете ни и ни отне много – работа, социален живот, сигурност. В тези несигурни времена желанието на целия екип на НефроЛайф е да помогнат с каквото могат на своите пациенти – освен медицинска грижа, да опитат да им подарят и малко надежда.

Ето защо екипът на бургаския диализен център „НефроЛайф“ реши тази година да зарадва пациентите си с различни подаръци за най-големия християнски празник. От здравното заведение с много грижа и с огромното желание подготвиха и поднесоха пакети, пълни с хранителни продукти на всички свои пациенти.

Първите от тях, които днес получиха своите подаръци от главната сестра Бисерка Николаева, изказаха огромните си благодарности пред екипа на Флагман.бг. Вижте във видеото трогателните им думи и мнението им за грижите, които полага за тях екипът на „НефроЛайф“.

Кампанията „Коледа е надежда“ на диализен център „НефроЛайф“ се провежда от 23-ти до 25-ти декември. Предвиден е подарък за всички пациенти, като на някои от тях пакетите бяха доставени до прага на техните домове, от транспортния отдел на фирмата.

Подаръците са пакети, пълни с основни хранителни продукти, опаковани подобаващо за най-светлия християнски празник, а целта е да станат част от коледната трапеза на хората.

„Пациентите стават част от нашия живот, а ние – от техния. За нас, на първо място е здравето им, затова предоставяме най-добрата медицинска грижа в съответствие с всички международни стандарти. Желанието ни е освен за здравето на тялото, да се погрижим и за здравето на духа, подарявайки им коледна емоция, да пресъздадем усещането, че присъстваме заедно с тях и техните семейства на трапезата. Защото на следващия ден всеки от нас, като екип и пациенти ще разказваме за преживяното“, коментира още Силвия Гюлева.

„НефроЛайф“ е най- модерна диализна клиника не само в Бургас, а в цяла България. Удобната обстановка, грижите, предоставяни от  професионалния екип от лекари, медицински сестри и диетолози, използващи съвременни лекарства и висококачествени медицински продукти,  дават възможност за лечение на пациенти според  специфичните им нужди. Това е първият диализен център в България, който въвежда високотехнологични практики, прилагани в Израел.

Оборудването и консумативите, използвани в центъра са от Fresenius Германия – глобална здравна компания, специализирана в животоспасяващи лекарства и технологии за инфузия, преливане и клинично хранене.

Диализният център  с площ от 1200 кв.м. е разположен в Бургас (зад Мол Плаза, бул. „Транспортна“).

В „НефроЛайф“  правят всичко възможно пациентите да се почувствате като у дома си, а престоят им  да е възможно най-приятен – „дом далече от дома“.

Сред предоставяните услуги са:

 • Консултации с нефролог
 • Консултации относно временни и постоянни катетри за диализа
 • Периодични тестове и мониторинг на цялото ви физическо състояние
 • Консултации и работа с диетолог, който ще ви даде инструкции и конкретни диетични съвети;
 • Консултации с квалифицирани психолози.
 • Транспортни услуги
 • Осигурено е безплатно място за паркиране за пациентите на диализа.
 • Wi-Fi безплатен достъп навсякъде в центъра.

В допълнение към приятната и уютна среда, пациентите получават и допълнителни грижи включващи лека закуска, освежаващи напитки, чаша горещо кафе или чай. По време на процеса си на филтриране на кръвта, посетителите се развличат с любимите си телевизионни предавания на персонален телевизор за лична употреба на всеки пациент. В процеса на лечение, пациентите могат по всяко време могат да се консултирате с дежурен лекар или медицинска сестра относно всичко, което ги интересува.

За повече информация и въпроси можете да се свържете с диализен център „НефроЛайф“  на тел.:056 555 588.

 

 

BACK