• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   +359 56 55 55 88
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0800 11 881
ЛЯТО И ДИАЛИЗА

ЛЯТО И ДИАЛИЗА

Повечето пациенти на диализа успяват да поддържат нормалния си ритъм на живот, свързан с работа, пътуване и социални ангажименти. Особено сега, през летния сезон, редица от тях предприемат ваканции до желани дестинации и организират своя престой спрямо възможността за диализно лечение в дадения регион.

Ние от ДЦ НефроЛайф, гарантираме на всички гостуващи пациенти в нашия град и околностите възможност за качествено и надежно диализно лечение през идващите летни месеци.

Българското Черноморие е прекрасно място за лятна ваканция и предлага различни възможности за развлечение и настаняване, от луксозни 4- или 5-звездни хотели до малки романтични семейни хотели, всички от които отговарят на световните стандарти.

Финансирането в Центъра за диализа Нефролайф се извършва чрез НЗОК, с която имаме сключен договор. Поради тази причина не се изисква допълнително заплащане от пациентите за тяхното лечение, нито за някоя от придружаващите услуги, свързани с комфорт или медикаменти.

За вашата безопасност и удобство предлагаме безплатни транспортни услуги в чисто нови и удобни автомобили. Нашите шофьори ще ви транспортират от мястото, където сте отседнали до клиниката според предварително уговорения с вас график.

Нашите медицински сестри ще бъдат на ваше разположение по всяко време и за всичко, от което може да имате нужда. Те ще ви насочат към съблекалните с индивидуални заключващи се шкафове, в които можете да поставите личните си вещи, а след това ще ви придружат до залите за диализа.

Ние ще направим всичко възможно, за да се почувствате толкова комфортно, колкото и у дома си.

BACK