• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   +359 56 55 55 88
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0800 11 881
Диализен център NephroLife

ДЦ”НЕФРОЛАЙФ”ОТБЕЛЯЗВА СВОЯ 2РИ РОЖДЕН ДЕН!

Диализен център НефроЛайф отбелязва своя втори рожден ден на 1 юли, в присъствието на целия персонал на клиниката, пациенти и гости. Празненството по повод празника засвидетелства топлите взаимоотношения между служителите на лечебното заведение и пациентите, които през последните две години се превърнаха в едно голямо семейство.

Най-иновативният хемодиализен център в бургаски регион, работи целогодишно и предлага както лечение, така и диагностика и консултации с водещи специалисти от страната и чужбина.

Началникът на клиниката д-р Николай Тодоров поздрави целия екип на центъра по повод празника и им благодари за всеотдайната работа и първокласното медицинско обслужване. Медицинският директор напомни още, че диализният център разполага с апаратура от най-висок технологичен клас, която допринася за правилното и цялостно лечение на всички, нуждаещи се от диализни процедури в региона.

В екипа на д-р Н.Тодоров са събрани едни от най-добрите специалисти, които си сътрудничат с консултанти от Израел, предоставящи индивидуалното отношение към всеки един пациент. По този начин значително се подобрява качеството на процедурите и най-важното – качеството на живот на всеки един нуждаещ се от диализно лечение.

Изявлението на д-р Тодоров може да прочетете тук.

„ Уважаеми колеги, искам да ви поздравя с 2 годишнината от началото на дейността на ДЦ НефроЛайф. Благодаря ви за всеотдайния труд, с който допринесохте диализния център да заеме своето водещо място в диализната карта на Бургас и страната. Благодарение на вашата първокласна грижа за болните, центърът е предпочитано място за ваканционна диализа в страната и чужбина.

Възможностите, с които разполага клиниката за лечение с хемодиафилтрация, допълват индивидуалния подход при провежданата терапия на всеки един пациент. Гордеем се, че ДЦ Нефролайф успя да излезе от тежката ситуация с Ковид 19 с гордо вдигната глава, защото пациентите които срещнаха вируса успяха да се възстановят напълно. Благодарение на добрите грижи полагани от високоспециализирания състав и отличното състояние на диализната апаратура, капацитетът е почти запълнен, но ние успяваме да се справим при засиления поток и интерес на гостуващи пациенти от страната и чужбина.

Още веднъж искам да си пожелаем успех в нашата благородна работа!“

BACK