• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   +359 56 55 55 88
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0800 11 881
БЕЗПЛАТЕН НЕФРОЛОГИЧЕН СКРИНИНГ

ДЦ НЕФРОЛАЙФ С БЕЗПЛАТЕН НЕФРОЛОГИЧЕН СКРИНИНГ ПРЕЗ М. АПРИЛ

Пакетът ще включва рутинни изследвания на урина и кръвни показатели – уреа и креатинин и последващи безплатни прегледи от специалиста-нефролог  д-р С.Стамова.

Поради големия интерес, диализен център НефроЛайф продължава своята колаборация с известния нефролог д-р С. Стамова.

За всички пациенти с нефрологични, бъбречни заболявания и хронична бъбречна недостатъчност стартира безплатен нефрологичен скрининг през м. Април.

За заявяване участие в кампанията, може да се свържете с нас на 056 / 555 588 и 0878 925 945, където ще получите допълнителна информация и насоки за вашата регистрация.

Дати за лабораторните изследвания – 24 и 25 април, консултации при д-р Стамова – 26 април (сряда).

Броят на пациентите с хронични бъбречни заболявания нараства ежегодно в световен план, включително и в България. По данни на Българско нефрологично дружество 13% от българските граждани страдат от бъбречни заболявания. На първо място скринингът е това, което води до ранно откриване и по-успешна последваща терапия. За съжаление, голям процент от пациентите нямат клинична изява в ранните стадии на ХББ, когато може най-ефективно да се повлияе болестния процес. Ето защо е препоръчително редовно провеждане на изследвания и нефрологични консултации. Особено важни са те при рисковите групи – пациенти с артериална хипертония и захарен диабет, но също така и при данни за бъбречно заболяване в семейството.

BACK