• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   +359 56 55 55 88
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0800 11 881
Nephrolife

ЧИСТО НОВИ И УДОБНИ АВТОМОБИЛИ В NEPHROLIFE

Скъпи пациенти, от днес NephroLife Ви представя своите чисто нови и удобни автомобили. Осигуряваме ги за Вас и Вашето удобство, заедно с транспортната компания, с която работим.Какво по-приятно от това в летните жеги да пътуваш в нов, луксозен и климатизиран автомобил! ❤️

„Всеизвестен е фактът, че в Израел работят изключително добри и компетентни лекари. Това е възможност чрез тях ние да ползваме добри практики и идеи” каза кметът Димитър Николов по време на официалното откриване на клиниката по диализа NephroLife в Бургас.

📲+359 56 5555 88
📲Безплатен телефон: 0800 11 881
💻www.nephrolife.bg

Диализният център NephroLife е най-новата и модерна клиника в България. За Вас, нашите пациенти, ние предлагаме висококачествено и ново оборудване и консумативи от FRESENIUS Германия за диализно лечение, които ще Ви осигурят качество и надеждност по време на Вашата терапия

Комфортната среда, грижата на професионалния екип от лекари, медицински сестри и диетолози, работещи със съвременни лекарства и висококачествени медицински изделия, ни дава възможност да предложим на нашите пациенти лечение, съобразено с техните специфични нужди. Освен приятната и уютна обстановка, можете а се насладите на лека закуска, професионално и компетентно медицинско обслужване, чаша горещо кафе или чай в компанията на любимите Ви телевизионни предавания на персонален за всеки пациент телевизор, за още по-голям комфорт центъра предоставя и слушалки, които да използвате с цел Вашия комфорт и този на останалите пациенти.

По всяко време можете да се консултирате с медицинска сестра или дежурен лекар по въпроси, които Ви засягат.
Нашата клиниката се е погрижила и за Вашето безопасно и комфортно придвижване с нашите нови автомобили от дома Ви до диализният център и обратно напълно безплатно.

BACK