• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   +359 56 55 55 88
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0800 11 881
ОПТИМИЗМЪТ-НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКСРСТВО

ОПТИМИЗМЪТ – НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО

Несъмнено за пациентите на диализа живота се променя изцяло. Целият процес за осмисляне на болестта и нейното протичане е стресиращ и изисква воля и постоянство. Диализата обаче не трябва да ви пречи да се наслаждавате на радостите на живота и да бъдете изолирани до болничното легло. Колкото и трудно да звучи на моменти – Бъдете позитивни и гледайте напред към бъдещето!

Бъдете положителни и съсредоточете енергията си в приятни за вас дейности.

Пътувайте – Отделете време, за да планирате нещата. Не спирайте да мечтаете да посещавате нови места – навсякъде има лекари и клиники, които могат да задоволят вашите нужди.

Хранете се здравословно – Колкото повече токсини влагате в тялото си, толкова повече отпадъци ще произвеждате. Спазването на здравословна диета ще гарантира, че ще подобрите вашето здравословно състояние и ще ви помогне да предотвратите някои често срещани странични ефекти на диализата.

Срещайте се с приятели – Те ще ви подкрепят, докато преминавате през това изпитание и ще намерите много положителна енергия около тези хора.

Участвайте активно във вашия живот – Не се наблюдавайте отстрани като страничен наблюдател. Участвайте активно във вашия план на лечение. Информирайте се за всичко, което ви интересува.

Обичайте себе си – Приемете се такива каквито сте. Правете малки стъпки – един ден, един момент, вярвайки, че всичко ще е наред независимо от обстоятелствата.

Гледайте позитивно на живота – Насочете позитивната си енергия в намиране на подходящо хоби за вас, вземете си домашен любимец или просто прекарвайте повече време с любимите за вас хора. Радвайте се на всеки нов ден и не се самосъжалявайте.

ИНТИМНОСТ И ДИАЛИЗА

 

BACK